Event

Jyllands-Ringen 24. Juni – Kl. 8.30-13.00 – UDSOLGT

Pris

2895 kr. pr. person

Dato & Tidspunkt

Dato: 2021-06-24
Start: 08:30
Slut: 13:00

Ledige pladser

0 personer

Event detaljer

Velkomst 15 min.
Omklædning 20 min.
Breifing/teori 40 min.
Intro i bil 10 min.
Træning/pacecar 45 min.
Buffer 10 min.
Træning/kvalifikation 45 min.
Race 45 min.

Rent praktisk er man 3 om hver bil og man kan enten selv vælge at samle et hold (som de fleste gør) og ellers kan man bare melde sig selv til, så prøver vi at sammensætte på bedste vis.
Der er 7 biler på banen samtidig, så man kan sagtens melde flere biler til og få en hyggetur ud af det med venner, kunder eller medarbejdere.

Hele eventet tager 4-5 timer og herunder finder du en ca. tidsplan og der vil være fuld forplejning under hele eventet.

Efter løbet vil der være præmieoverrækkelse og der vil kunne nydes lidt koldt at drikke samtidig med at man udveksler røverhistorier

Bilerne vi kører i er Jyllands-Ringen´s VW Scrirocco biler med ca. 220 HK – de vejer kun ca. 1000 kg. så de er altså ret potente og står ret godt fast.
Selvom det jo er “racerløb” så kører alle med respekt for hinanden og under teori bliver der også lagt stor vægt på at forklare hvordan med overhalinger, hurtigere kører mv.
så det hele kommer til at gå som det plejer, nemlig uden nogen skader på hverken biler eller kørere
Man er 3 personer om en bil og der vil blive rigeligt med køretid så man er brugt bagefter – rent praktisk får alle lige meget køretid i bilerne, både under pace, træning/kval og race. Under racet vil der være køreskifte som bliver en del af hele racet og her vil man med fordel kunne øve lidt køreskifte med at spænde seler, komme rigtigt ind mv.

Det er jo ret unormalt at der er forsikring i motorsport, men under hele arrangementet er alle dækket af ansvarsforsikring på personskade og der vil også være forsikring på alle bilerne, så man er dækket fuld ud. De har en selvrisiko på 20.000 man maks kan betale ved en fuldstændig totalskade af bilen, men altså det er mere symbolsk for at slå fast at de ikke gider at have nogle der bare kører med hovedet under armen, for der er ikke sket noget i alle de events der er afholdt og det kommer der heller ikke til denne gang.
Det er næsten fysisk umuligt med den instruktion og tilgang der er til kørslen derovre. Det værste der typisk sker, er en tur på græsset eller i sandkassen, men det går bilen ikke i stykker af

Vi booker dagen efter “først til mølle” og tilmelding er først endelig når tilsendte faktura er betalt.
Eventet bliver faktureret som Teambuilding/netværk, så man vil kunne trække dette fra hvis man har en virksomhed.

Pris 2.895,- excl. moms/pr. person

Tilmeld dig her!

Hvis der skulle være spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jens Kristoffersen på tlf. 25132424 eller på jens@momentum-racing.dk