Event

Jyllands-Ringen 28. Juni – Kl. 8.30-13.00

Pris

2995 kr. pr. person

Dato & Tidspunkt

Dato: 2023-06-28
Start: 08:30
Slut: 13:00

Ledige pladser

3 personer

Event detaljer

Hele eventet tager ca. 5 timer:
Morgenmad / Velkomst
Instruktion i bane og regler
Omklædning
Instruktion i bil
Pacecaromgange bag instruktør
Træning / Kvalifikation
Race med indlagte pitstops
Præmieoverrækkelse
Frokost
Fri forplejning under hele eventet.

På Jyllands-Ringen kører vi med 8 stk. VW Scrirocco biler, som er bygget op til race.
Bilerne er tidligere cupbiler fra Tyskland, så har intet at gøre med en almindelig gadebil. Der sidder en rigtig undervogn på dem og bilerne har store bremser, så den stopper hurtigt igen.
Bilerne har ca. 220 hk og de vejer kun ca. 1000 kg. Så de giver en ret potent følelse af race 🙂

Man er 3 personer om hver bil og man kan selv vælge at samle et hold (som de fleste gør) men vi har også nogle der kommer selv, også sammensætter vi nogle hold på bedste vis.
Der er som nævnt 8 biler på banen samtidig, så man kan sagtens melde flere biler til og få en hyggetur ud af det med venner, kunder eller medarbejdere.

Hele eventet tager ca. 5 timer og herunder finder du et program for dagen:

Vi starter dagen med at få lidt morgenbrød og kaffe, hvorefter vi sammen får instruktion i bane, biler og regler der gælder for dagen.
Så går vi ned og klæder om og får køredragt på og finder en hjelm der passer (begge dele bliver stillet til rådighed)
Derefter går vi ud til bilerne, hvor man vil få en grundig instruktion i hvordan de virker, hvad man skal være opmærksom på mv.
Når det er overstået starter vi stille og roligt ud med at køre “pacecaromgange” hvor alle får mulighed for at køre et par omgange bag instruktøren i bilen foran, som viser ideallinjer og forklarer om banen.
Nu er alle inde i det hele og vi tager hul på selve træningen/kvalifikationen hvor man selv bestemmer køreskift.
Inden selve løbet skal der lige tankes og vi holder derfor en lille pause her.
Når alle biler er tanket, bliver man linet op efter tiden i kvalifikationen og derefter bliver løbet startet hvor man så skal lave pitstop med køreskift.
Efter løbet vil der være præmieoverrækkelse hvor top 3 vil komme på podiet og blive præmieret.

Vi slutter det hele af med nogle lækre sandwich og hvor der så er rig mulighed for at fortælle røverhistorier 🙂
Under hele eventet vil der være adgang til vores racelounge med fri kaffe, vand og sodavand. Her vil også være opsat et stort TV hvor man kan følge alle tider/placeringer og pitstop løbende.

Hver person får lige meget køretid og den samlede køretid på banen er lige under en time pr. person. For folk uden for motorsportens verden, lyder det måske ikke af meget – men i motorsport varer et heat typisk 15 min og man kører højest 2 om dagen i en raceweekend.
Så når man har kørt på banen her så intents i næsten en time tilsammen, så kan jeg godt love for at man er brugt (på den gode måde) – det er hårdere end man tror 🙂

Selvom det jo er “racerløb” så kører alle med respekt for hinanden og der teorien bliver der også lagt vægt på at forklare hvordan man gør ved overhalinger, kørerskift mv.

Det er ret unormalt med forsikring i motorsports verden, men hele eventet er fuld forsikret og alle er dækket af ansvarsforsikring på personskade og der er også fuld forsikring på alle bilerne.
Selvrisikoen for en totalskade er 20.000 kr. excl. moms og der kan på dagen købes en tillægsforsikring for et mindre beløb, så den maksimalt kan blive på 10.000 kr. excl. moms hvis man totalskader bilen.
Generelt er det ret sjældent at der sker noget som helst, der er masser af plads hvis det smutter med en indbremsning og på farlige steder er indlagt chikaner som gør at sikkerheden er i top.
Rent praktisk betaler man kun for det som går i stykker hvis der sker noget, så hvis man kører ind i et eller andet og der eks. ryger en forkofanger, så betaler man kun for den – men igen, det er rigtig sjældent at der sker noget.

Vi booker dagen efter “først til mølle” og tilmelding er bindende og først gældende efter fremsendte faktura er betalt.
Faktura på events fremsendes ca. 14 dage inden vi skal på banen.
Eventet bliver faktureret som “teambuilding/netværk” så man vil kunne trække det fra hvis man har en virksomhed.

Hvis der skulle være spørgsmål, er du meget velkommen til at sende en mail på jens@momentum-racing.dk eller ringe på tlf. 25132424.

Se flere billeder og video omkring dagen inde under “Racing events”

Pris 2.995,- excl. moms/pr. person

Tilmeld dig her!

Hvis der skulle være spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jens Kristoffersen på tlf. 25132424 eller på jens@momentum-racing.dk