Event

Padborg Park 11. Juni – Kl. 8.30-13.00 – UDSOLGT

Pris

2895 kr. pr. person

Dato & Tidspunkt

Dato: 2021-06-11
Start: 08:30
Slut: 13:00

Ledige pladser

0 personer

Event detaljer

Velkomst 15 min.
Omklædning 20 min.
Breifing/teori 40 min.
Intro i bil 10 min.
Træning/pacecar 45 min.
Buffer 10 min.
Træning/kvalifikation 45 min.
Race 45 min.

Rent praktisk er man 4 om hver bil og man kan enten selv vælge at samle et hold (som de fleste gør) og ellers kan man bare melde sig selv til, så prøver vi at sammensætte på bedste vis.
Der er 4 biler på banen samtidig, så man kan sagtens melde flere biler til og få en hyggetur ud af det med venner, kunder eller medarbejdere.

Hele eventet tager 4-5 timer og herunder finder du en ca. tidsplan og der vil være fuld forplejning under hele eventet.

Efter løbet vil der være præmieoverrækkelse og der vil kunne nydes lidt koldt at drikke samtidig med at man udveksler røverhistorier

Vi starter med instruktion i bane og sikkerhedsprocedurer, hvorefter vi klæder om og går ned til bilerne.
Her kører vi med “åben pitlane” så man bare kan give gas og køre ind og ud som man kunne tænke og den samlede kørsel fungerer som en kvalifikation hvor man så til sidst ender med at køre et race med indlagte pitstops.
Dagen afsluttes med præmieoverrækkelse og røverhistorier 🙂 Så masser af mulighed for netværk og hygge.

Bilerne vi kører i er rigtige Mitjet racerbiler som er sat 100% op til race med sekventiel gearkasse, ekstrem lav vægt og ca. 240 hk.
Så man får virklig prøvet sine racertalenter af og får lov til at bruge bilen det bedste man kan.

Det er jo ret unormalt at der er forsikring i motorsport, men under hele arrangementet er alle dækket af ansvarsforsikring på personskade og der vil også være forsikring på alle bilerne, så man er dækket fuld ud. De har en selvrisiko på 20.000 man maks kan betale ved en fuldstændig totalskade af bilen, men altså det er mere symbolsk for at slå fast at de ikke gider at have nogle der bare kører med hovedet under armen, for der er ikke sket noget i alle de events der er afholdt og det kommer der heller ikke til denne gang.
Det er næsten fysisk umuligt med den instruktion og tilgang der er til kørslen derovre. Det værste der typisk sker, er en tur på græsset eller i sandkassen, men det går bilen ikke i stykker af

Vi booker dagen efter “først til mølle” og tilmelding er først endelig når tilsendte faktura er betalt.
Eventet bliver faktureret som Teambuilding/netværk, så man vil kunne trække dette fra hvis man har en virksomhed.

Pris 2.895,- excl. moms/pr. person

Tilmeld dig her!

Hvis der skulle være spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Jens Kristoffersen på tlf. 25132424 eller på jens@momentum-racing.dk