Passionen for motorsport brænder igennem vores events


Hej, mit navn er Jens og det er mig der står bag Momentum Racing´s eventafdeling.  Sammen med det fasttømrede team fra racerafdelingen, er det os der sørger for at du og dine gæster får en oplevelse for livet.

Siden jeg var helt lille har jeg altid haft benzin i blodet. Det startede helt tilbage i 3 års alderen hvor den første gokart blev bygget til mig og jeg kørte rundt hjemme på gården. Derefter er det gået slag i slag og har gennem hele livet dyrket min passion for motorsport i forskellige klasser i Danmark.
Selvom jeg nu både har kone og 3 børn, får jeg stadig den der naturlige glæde som da jeg var barn, når jeg tager styrthjelmen på og gør mig klar til race.

Denne passion brænder igennem i alle de events vi laver, vi brænder for at skabe den absolut bedste motorsportsoplevelse for dig, dine kunder/kollegaer eller venner.

Til daglig er jeg direktør i OZ Racing Danmark og min motorsport giver mig det frirum der er tiltrængt i en travl og presset hverdag. 

Vi lever kun én gang, så hvorfor ikke få det maksimale ud af det og få opfyldt nogle af de drømme man går  med 🙂

 Skriv til mig herunder hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme med en tur på racerbanen. Du kan også her under vores Tilmelding side i menuen, se vores åbne events hvor der stadig er plads – men vær hurtig for vores events plejer at blive revet væk!

Så skal du med ud og have en oplevelse for livet?

Kontakt os

En Oplevelse

For Livet

Mailadresse

jens@momentum-racing.dk

Telefon

+45 25132424

Addresse

Kalvehave Mark 4
4771 Kalvehave - Danmark

Tøv ikke med at kontakte os for en god pris på dit event!