racing events

En unik oplevelse

Momentum racing

VIP oplevelse på racerbanen

Få en unik stemning og en uforpligtende snak med dine kunder, medarbejdere eller noget helt andet. I kommer med helt tæt på et professionelt racerteam og kan følge med fra første parket.
Vi arrangerer disse VIP oplevelser på Padborg Park, Jyllands-Ringen og Ring Djursland.
Altid adgang til tribune med gode pladser og frokost, øl/vand/vin/kaffe mv. i pitten.
Man vil være helt tæt på team og kørere og kan få en snak med alle omkring teamet, børnene kan sidde i racerbilerne osv.

Eksempel på en tidsplan:
Kl. 09.30 – Morgenmad og velkomst
Kl. 10.00 – De første løb begynder og tribunen venter
Kl. 12.30 – God frokost hos teamet med update fra kørerne
Kl. 15.00 – Kaffe & kage hos teamet samt update
Kl. 17.00 – Tak for i dag. 

Priser fra 695,- pr. person excl. moms.

Racerkører for en dag


Den ultimative raceroplevelse er selv at sidde bag rattet i en potent racerbil! 

I Samarbejde med Jyllands-Ringen og Padborg Park, kan vi tilbyde en oplevelse som du ikke glemmer. Hvad enten det er high speed ture i vores racerbiler eller den fedeste oplevelse med dig selv bag rattet i vores racerkører for en dag event, så kan vi skræddersy til en rigtig god pris.

I form af vores racerteam har vi de rigtige kontakter og indgangsvinkler som gør at det kan lade sig gøre at lave en fedt event for dine kunder eller medarbejdere og lave den bedste dag som vil blive husket for livet.

På Jyllands-Ringen råder vi over 8 VW Scrirocco biler som er bygget op til race og her er man 3 personer på hvert hold som deler en bil.

På Padborg Park råder vi over 5 Mitjet (SuperGT) racerbiler med sekventiel gearkasse og en lav vægt, som gør dem rigtig hurtige. Her er man 4 personer på hvert hold som deler en bil. 

Vi kører vores eget setup omkring vores events og har et succesfuldt setup, så man både lærer noget omkring ideallinjer, kørsel på banen mv. men er samtidig sikret maksimal kørsel på banen, så man også får den praktiske del med og kan give gas.

Hvert år mere en 600 mennesker igennem vores racerkører for en dag events og de er rigtige populære som firmature lidt ud over det sædvanlige.

Se datoer og events under Tilmelding

Priser fra 2.895,- pr. person excl. moms

videoer fra vores events

tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan give dig, dine kunder eller kollegaer en oplevelse for livet.

se alle events i denne folder

Download vores EVENT Folder 2022

Fart, adrenalin og action

Skal du afholde det næste store event i firmaet, for kunder eller blandt vennerne? Hos Momentum Racing er vores race events udviklet så de passer til mange forskellige lejligheder og aldersgrupper. Ens for dem alle er, at vores race events har fart over feltet. Kom med når vi sætter gang i motorerne og skruer op for den helt store race oplevelse. Vi sørger for, at i får en dag, hvor sammenhold og fællesskab er i fokus, men hvor jeres konkurrencegen muligvis bliver en smule udfordret.
Konkurer mod venner og kolleager på vores gokartbane eller i en af vores racerbiler eller kom med helt tæt på, når racerbanen åbnes op. Hos Momentum Racing ved vi, at det er de events hvor latter, spænding og smil kommer frem, der giver de bedste oplevelser og aldrig glemmes. Imponer venner og kolleager med et event i verdensklasse hos Momentum Racing.
209447402_802996747030877_8847780054165656729_n

Om Race events

Vi afholder forskellige race events som passer til enhver smag. Vores events er udviklet ud fra, hvad vi har erfaret, der giver den bedste oplevelse. Alle vores events er tilpasset i forhold til antallet af deltagere, samt hvilke specifikke ønsker vores kunder har. Vores event service er for alle, der ønsker en god dag med anderledes og unikke oplevelser indenfor race og fart. Uanset om du ønsker selv at sidde bag rattet, trykke speederen i bund og suse derud ad, eller om du er mere til, at komme helt tæt på racerbanen og de professionelle racerkøre, så har vi et event der passer til dig.

Vores forskellige race events er udarbejdet med fokus på spænding og fart i forskellige opsætninger. Netop derfor er vores events helt unikke, og du er garanteret en dag med hæsblæsende action, du sent vil glemme. Har du spørgsmål eller specifikke ønsker, kan du ringe til os og høre meget mere om vores events og hvad de hver især indebærer. Vi står altid klar med en hjælpende hånd, så du får den bedst mulige oplevelse hos os.