Udlejning

Af almindelige Racersimulatorer &
Fullsize SuperGT racersimulator

Racersimulator.dk er også en del af Momentum Racing og her udlejer vi racersimulatorer til enhver lejlighed. Vi råder både almindelige simulatorer, men også Danmarks eneste SuperGT simulator i rigtig størrelse – så skal du afholde et event, åbent hus arrangement eller andet, så skriv og få et godt tilbud på dit event.

EVENT, ÅBENT HUS, FESTUGE ELLER DEN PERFEKTE FIRMAFEST!

Fuldblods racersimulator

 

Dette er vores helt nye simulatorer som er bygget op til race!

Vi råder og 4 stk. af disse og er bygget i samarbejde med Playseat og Fanatec hvor vi har det nyeste udstyr fra begge og samtidig sikrer at både børn og voksne får en god oplevelse med disse simulatorer.

De er bygget op så man sidder ret realistisk som i en racerbil og de 55″ skærme gør at det bliver ret virkeligt.

På disse maskiner kører vi med Assetto Corsa som er et af de mest realistiske bilspil der findes på markedet pt. Der kan køres mod hinanden, eller man kan vælge at køre tidskonkurrencer eller blot lade folk hygge sig med lidt race 🙂

Priser:
Leje pr. dag 1 stk. – 3.995,- excl. moms
Leje pr. dag 2 stk. – 6.995,- excl. moms
Leje pr. dag 3 stk. – 10.495,- excl. moms
Leje pr. dag 4 stk. – 13.495,- excl. moms

Kontakt os for at få en pris inkl. levering til dit event.
Kan også lejes sammen med racerbiler, lastbil, pop-up telte, lounge osv.

 

EVENT, ÅBENT HUS, FESTUGE ELLER DEN PERFEKTE FIRMAFEST!

Mitjet SuperGT racersimulator

 

Vi er stolte af at kunne præsentere denne simulator, som er den eneste af sin slags i Danmark!

Selve simulatoren er bygget op omkring en Mitjet SuperGT bil som der også bruges i den Danske motorsportsserie OK Oktan 100 SuperGT.

Bilen er skåret over på midten, så man nemt kan komme ud og ind af den og det er virkeligt et blikfang som trækker folk til.

Selve racet er det samme som på de andre simulatorer og fungerer på samme måde, men trækplasteret har lige fået et hak op 🙂

I samarbejde med det Danske simsportsfirma ASETEK er vi i gang med at forvandle denne simulator med alt deres nyeste udstyr i takt med at det er produceret og lanceret, så i løbet af 2023 står denne klar med alt det nyeste grej inden for simsport verdenen.

Priser:
Leje pr. dag – 8.995,- excl. moms

Kontakt os for at få en pris inkl. levering til dit event.
Kan også lejes sammen med racerbiler, lastbil, pop-up telte, lounge osv.

 

EVENT, ÅBENT HUS, FESTUGE ELLER DEN PERFEKTE FIRMAFEST!

racerbiler, lastbil, formel 1 bil mv.

 

Udover vores simulatorer, råder vi over en lang række ting som vi kan bruge til events, udstillinger, festuger, storcentre mv.

Vi har lidt forskellige racerbiler som kan dekoreres og bruges som man ønsker til udstilling. Vi har et komplet racersetup med stor lastbil, telte og loungemråde. 
Derudover har vi en rigtig Formel 1 bil som kan bruges som trækplaster og et hav af andre spændende ting – bare ring eller skriv for en brainstorm 🙂